Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κάτι δεν καταλαβαίνω.....είμαι σίγουρος γι' αυτό!

Καλημέρα σε όλους

Πριν από λίγο έλαβα απαντητική επιστολή απο την αρμόδια υπηρεσία του δήμου σχετικά με ένα θέμα που το έχω αναρτήσει αρκετές φορές εδώ.

Αφορά δυο σημεία: 1) Μυκηνών με Ανδρεοπούλου και 2) Μυκηνων με Μπότσαρη

Η απάντηση:

Σε απάντηση της ανωτέρω (α) σχετικής αίτησής σας, σας διαβιβάζουμε συνημμένα το (β) σχετικό, που αφορά τοποθέτηση εμποδίων στα πεζοδρόμια της οδού ΜΥΚΗΝΩΝ και συγκεκριμένα στις συμβολές των οδών Μυκηνών με Ανδρεοπούλου και Μυκηνών με Μ. Μπότσαρη, το οποίο και ισχύει εκτός από το γεγονός, για την παράνομη στάθμευση επί του πεζοδρομίου, θα απευθύνεστε στο Β’ Τμήμα Τροχαίας και όχι στην Δημοτική Αστυνομία, που καταργήθηκε.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι, σε πεζοδρόμια που το πλάτος τους είναι κάτω του 1,5μ. το τμήμα μας εξέδιδε Άδειες τοποθέτησης στυλίσκων (χρώμα κίτρινο), έως και το έτος 2009. Από την περίοδο που εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 52907 / 28-12-2009 Υπουργική Απόφαση ( Φ.Ε.Κ. 2621/ 31-12-09 ) το τμήμα μας δεν εκδίδει Άδειες τοποθέτησης στυλίσκων σε πεζοδρόμια που το πλάτος τους είναι κάτω του 1,5μ. (του κρασπέδου μη συνυπολογιζομένου).

Κι εγώ με το μικρό μου μυαλό με τις περιορισμένες δυνατότητες ρωτάω:

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ (δηλ. τουλάχιστον 5 μέτρα) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 1.5 ΜΕΤΡΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



Αλλά και να δεχτώ ότι προσμετράνε μέρος του πεζοδρομίου ως προκήπιο της οικοδομής, τελικά τι είναι προτιμότερο;;; Το χάλι που φαίνεται στις φωτογραφίες ή να μπούνε 3-4 πάσαλοι και να ξαναφυτευτεί ένα δέντρο εκεί;;;;; Είναι τόσο παράλογο αυτο;

Ε, δεν γίνεται να ξεκινάει έτσι η μέρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου