Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Αγαπητοί φίλοι....

Τον περασμένο Δεκέμβριο αποδέχθηκα τη πρόσκληση του Χρήστου Μάτη για τη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας έντιμων και ανιδιοτελών ανθρώπων για το μέλλον της Θεσσαλονίκης!

Πίστεψα στη προοπτική της νέας πνοής στη διοίκηση του δήμου.
Έδωσα αυτούς τους 4 μήνες τον καλύτερο μου εαυτό για την ευόδωση των στόχων μας.

Όλο αυτό το διάστημα διαπίστωσα ότι η φωνή του Χρήστου Μάτη ενοχλούσε πολλούς και τα πισώπλατα μαχαιρώματα εναντίον του ήταν καθημερινά από γνωστούς σε μας κύκλους.

Η επιλογή της ανεξαρτησίας έχει το τίμημα της, ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Η έλλειψη των απαιτούμενων οικονομικών πόρων καθώς και η ακατανόητη αντιμετώπιση πολλών εκ των συνυποψηφίων μου του όλου εγχειρήματος, καθιστά τη συνέχιση της παρουσίας της παράταξής μας μη βιώσιμη.

Όπως πολύ σύντομα θα υπάρξει και η επίσημη ενημέρωση, γίνεται κατανοητό ότι συμμετοχή της παράταξης ''ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πόλη για μας!'' στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου δεν θα υπάρξει.

Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτή την εξέλιξη, όμως η διάθεση και η θέληση να γίνει η Θεσσαλονίκη μια ανθρώπινη πόλη με σεβασμό στους ανθρώπους και την ιστορία της, δεν σταματούν εδώ.

Ίσως αυτή η η κατάληξη να είναι το εφαλτήριο για κάτι νέο...πιο δυνατό και με καλύτερες προοπτικές. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν διεργασίες με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση προσφοράς με ανιδιοτέλεια για την αλλαγή που θέλουμε στη πόλη μας.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοιραστήκαμε απόψεις, προτάσεις και αγωνίες αυτό το διάστημα και που μου έδειξαν τη θέληση τους να βοηθήσουν στην επιτυχία της υποψηφιότητας μου.

Φίλους, γνωστούς, γείτονες ακόμα και ''διαδικτυακούς φίλους''.

Σας ευχαριστώ όλους.

ΜΦΧ
Κωνσταντίνος Πέγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου