Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ......

Η νέα λέξη που χρησιμοποιοείται για να αποφεύγονται περίεργοι, γραφικοί και γκρινιάρηδες τύποι σαν και του λόγου μου είναι: ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ!

Και εξηγούμαι....




1) Έχω ασχοληθεί πολύ με το συγκεκριμένο θέμα...

Η τελευταία ενημέρωση είναι:
ΘΕΜΑ: Αποκατάσταση πεζοδρομίου στην συμβολή των οδών Ανδρεοπούλου και Μυκηνών
ΣΧΕΤ: Ηλεκτρονικό αίτημα σας με αρ. πρωτ. 36161/2890/28-03-2014

Σε απάντηση της σχετικής σας αίτησης, σας ενημερώνουμε ότι μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε ο αρμόδιος μηχανικός της Υπηρεσίας, η επισκευή του πεζοδρομίου στην συμβολή των οδών Ανδρεοπούλου και Μυκηνών θα αντιμετωπιστεί με αυτεπιστασία στα πλαίσια τουτεχνικού προγράμματος έτους 2014 της Υπηρεσίας μας και με βάση του βαθμού προτεραιότητας που χαρακτηρίζει την κάθε ανακατασκευή (επείγον, επικίνδυνο, κ.α.).
Επίσης κοινοποιούμε το παρόν έγγραφο στην διεύθυνση δ ιαχείρισης Αστικού Περιβάλλοντος για να μεριμνήσει για τα δύο δέντρα που λείπουν από τις δεντροδόχους στο εν λόγω σημείο.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Βέβαια πουθενά δεν γίνεται λόγος, για τους αποτρεπτικούς πασάλους που έχω βαρεθεί να το λέω (και να το γράφω) εδώ και 4 χρόνια!

Και ρωτάω: Πως γίνεται τώρα να μπορούμε να φτιάξουμε το πεζοδρόμιο και να βάλουμε και τα δέντρα, αλλά από την άλλη τόσο καιρό να μου λένε ότι δεν μπορούν να βάλουν πασάλους επειδή το πεζοδρόμιο είναι μικρότερο του 1,5 μέτρου (5 μέτρα είναι αλλά το υπόλοιπο θεωρείται προκήπιο οικοδομής.....).



2) ΘΕΜΑ: Αποκατάσταση αποτρεπτικών εμποδίων στην συμβολή των οδών Ι.Ζάννα και Β.Όλγας

ΣΧΕΤ: Ηλεκτρονικό αίτημα σας με αρ. πρωτ. 36361/3708/11-04-2014
Σε απάντηση της σχετικής σας αίτησης, σας ενημερώνουμε ότι μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε ο αρμόδιος μηχανικός της Υπηρεσίας, η τοποθέτηση των αποτρεπτικών εμποδίων στο πεζοδρόμιο στην οδό συμβολή των οδών Ι.Ζάννα και Β.Όλγας θα αντιμετωπιστεί με αυτεπιστασία στα πλαίσια του τεχνικού προγράμματος έτους 2014 της Υπηρεσίας μας και με βάση του βαθμού προτεραιότητας που χαρακτηρίζει την κάθε ανακατασκευή (επείγον, επικίνδυνο, κ.α.).

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Είχαν περάσει ήδη 5 μήνες από την πρώτη επικοινωνία....Φτιάχτηκε πριν λίγο καιρό και καταστράφηκε μόλις μια μέρα μετά.....Και τώρα θα περιμένουμε!!!!!





3-4-5) Σε περιπτώσεις που αν υποθέσουμε ότι το πεζοδρόμιο θεωρείται προκήπιο οικοδομής και σύμφωνα με το νεο νομο δεν μπορούν να τοποθετηθούν αποτρεπτικοί πάσαλοι πως αντιμετωπίζεται το φαινόμενο των μονίμως κατηλλειμένων πεζοδρομίων από αυτοκίνητα;;;;
Και τι κάνεις όταν λαμβάνεις ''ακαταλαβίστικες'' απαντήσεις, όπως η παρακάτω:

Θέμα: « Απάντηση – Δ ιαβίβαση αίτησης ».

Σε απάντηση της ανωτέρω (α) σχετικής αίτησής σας, σας ενημερώνουμε ότι η Δ/νση Οδοποιίας γνωμοδότησε θετικά προς την Δ/νση Προσόδων και νύν Εξυπηρέτησης του Επιχειρηματία (λόγω αρμοδιότητας) με το (β) σχετικό έγγραφο της Δ /νσης Οδοποιίας για έκδοση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου για μία (1) είσοδο – έξοδο οχημάτων (3.20 πλάτος πεζοδρομίου Χ 2.50μήκος) στην πυλωτή της οικοδομής που βρίσκεται στην οδό ************ **.
Το παρόν έγγραφο αποστέλλεται στην /νση Εξυπηρέτησης του Επιχειρηματία λόγω αρμοδιότητας, για την ανανέωση ή μη, της άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου που χορηγήθηκε, για είσοδο-έξοδο οχημάτων, σύμφωνα με το ανωτέρω (β) σχετικό.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της παράνομης στάθμευσης η Δ/νσή μας, διαβιβάζει το παρόν έγγραφο στο Β’ Τμήμα Τροχαίας, για την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων επί του πεζοδρομίου, στην οδό ********** **.
Εγώ δεν έχω δει πάντως να αλλάζει κάτι......

Μέχρι η αυτεπιστασία...αποδώσει καρπούς, γεια χαρά!

Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου